Child Development Forum
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Σύνδεση

Έχω ξεχάσει τον κωδικό μου

ΑΘΗΝΑ
Απρίλιος 2024
ΔευΤριΤετΠεμΠαρΣαβΚυρ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Ημερολόγιο Ημερολόγιο

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Συμβουλές για αποτελεσματικό θηλασμό

Πήγαινε κάτω

Συμβουλές για αποτελεσματικό θηλασμό Empty Συμβουλές για αποτελεσματικό θηλασμό

Δημοσίευση από Admin Παρ Μαρ 04, 2011 1:29 pm

Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Οι πρώτες έξι εβδομάδες είναι πολύ σημαντικές για το κατά πόσον τελικά, όλες εσείς οι νέες μητέρες, καταφέρετε να θηλάσετε αποτελεσματικά τα μωρά σας.

Βέβαια, εσείς μπορεί να έχετε τις καλύτερες προθέσεις, ωστόσο θα πρέπει να ξέρετε, ότι το πόσο θα θηλάσετε το μικρό σας, συνήθως δεν είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από σας.

Εμείς, ωστόσο, βρήκαμε μερικές απλές και αποδεδειγμένα αποτελεσματικές λύσεις, για να σας βοηθήσουν στη νέα σας προσπάθεια.

1. Μην καθυστερείτε. Μάθετε για τον θηλασμό, προτού να γεννήσετε και βρεθείτε εξ απροόπτου. Αναζητήστε βιβλία, σχετικά βίντεο, ή επισκεφτείτε κάποιον σύμβουλο (μαία) που θα μπορέσει να σας καθοδηγήσει επιτυχώς.

2. Τακτοποιήστε τις περισσότερες από τις εκκρεμότητες σας και αφιερωθείτε στο μωρό σας, μέχρι να βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να επικοινωνείτε εσείς οι δύο καλύτερα!

3. Μάθετε σχετικές πληροφορίες από άλλες μητέρες που έχουν θηλάσει με επιτυχία τα μικρά τους. Ζητήστε τους να σας πουν μικρά μυστικά, ή κάποια τρικ για να μπορείτε να διευκολύνετε την όλη διαδικασία.

4. Μην παραμελείτε τη δίαιτά σας. Χρειάζεστε θερμίδες για να παράγετε γάλα. Περίπου 300 περισσότερες από ότι στο τελευταίο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σας. Τρώτε όμως σωστά, κι επικεντρωθείτε σε τροφές θρεπτικές και όχι παχυντικές ή επιβαρυντικές για τον οργανισμό σας

5. Ζητήστε βοήθεια από τον σύντροφό σας, τη μητέρα σας ή την αδερφή σας, για να τακτοποιούν αυτοί ό,τι εσείς δεν προλαβαίνετε να κάνετε.

6. Μην αγχώνεστε για το αν αρκεί το γάλα σας, αν θα σας κοπεί ή αν το παιδί σας τρέφεται επαρκώς. Όλα αυτά δρουν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σας και έχουν επιπτώσεις στο πόσο γάλα τελικά παράγετε. Για οποιαδήποτε απορία σας μην διστάσετε να ρωτάτε τον παιδίατρό σας ή τη μαία σας.

Πηγή: www.mother.gr
Admin
Admin
Admin
Admin

Άντρας Ηλικία : 52
Τόπος : Αθήνα

https://childdevelopment.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης